Nytte ei jouva tervehtiin eriksee ko meilä tapahtuu kamalia koko aijjan.AKKA ON MENNY TÖIHI! Ja mennee sinne joka päivä tai siis aamula ja aikasi.Mikä töi se semmone on,ettäs pienet avuttomat elläimet pittää jättää keskenää heti aamulenkuran jälistä.Toistaseks saamma kuitenki aamupalasta tavallissee tappaan.Van voipiko siihekää luottaa ennää kovin pitkää?

Tää kauheus alako viimme viikola,ko Akalle soitettii jostain Rukiista ja sitä pyyvettii töipaikahaistattelluu.No,Akka meni ja maanantaina sille soitettii uuvestaa ja sanottii että tervetulua töihi meile,tai siis niile.Akka oli onnesta puolisoikeena ja intoo pinkeenä.

Tiistaina teimmä aamutoimet ninko muullonki ja sitte Akka rupes pakkailee kapsäkkiä ja teki lähtyä.Kehtas huikata vielä ovenravosta mennesää että täälä ei sitte metelöijjä.Ja sitte se meni.Luulimma että mennee kauppaa taikka viepi roskat van oliki poisa heladaan.Ukko tuli onneks käymää päivälenki aikkaa jotta pääsimmä pissalle.Tiesiköhä Ukkokaa ettei Akka olekkaa kotosalla taikka mihi se meni taikka kauvanko viipyy.Meilä on nykyjään koko elämä yhtä inhormaatijokatkosta.Akka kottiutu vasta pimiälä ja oli kohtuulise väsähtäny.Van huomenaamuna se livisti taase.

Tätton jatkunu nytte koko viiko.Tarttemma apua!

Terveisin

Kanervatien Kauhistunneet ja Tyystin Hyljätyt