Hivuli Hei!!

Viimenkin meilä on oma blogi.Homma toimii niin,että emännän eli Akan kaks sormea kirjottaa,yheksän leppää ja viisi ja puoli koiraa sanelee tekstin vaihtelevasa järjästyksesä.Akalle pittää antaa anteeksi se,että son oululainen ja kirjottaa ninku puhhuu eli ouluksi ja kuusankoskeksi.Joskus ku se oikeen torhistautuu,siltä saattaa päästä jotaki jopa suomeksi.Täsä blogisa jatkosa ilimasevat itteensä:

Käpy

Pyylevä suomenlapinkoira-neiti,jonka elämäntehtävänä on villitä toiset ja esittää sitten viatonta ohikulkijaa,jolle suotta huutetaan.Herkkä nokkaantumaan,hellä ja ihana.Ollut Tyrnävällä lemmenlomalla jo kaksi viikkoa.

Pietu

Käpsyn puoliso.Tietää olevansa Euroopan (tai ainakin kotiosotteen) suurin,komein ja seksikkäin suomenlapinkoira-uros.Suosikki sävelmät: Tulkaa tytöt takaisin,Naiset nään ja Hemaisevan seksikäs pörröpää.Laulaa suosikkejaan keväin,syksyin ahkerasti pyynnöistä huolimatta.

Paju

Todellinen perjantaipainoscollie.Aito blondi,jonka oma sävelmä on Mä en tiedä mitään,jos et säkään tiedä.Viihtyy sylissä hellittävänä.

Voitto

Pietun haastaja numero uno ja Pajun puoliso.Pariskunnalla oli keväällä kaksi yhteistä ihanaa tytärtä.Komea ja temperamenttinen pitkakarvainen collie.Motto:Rouvani on aina oikeassa vaikka olisi väärässä koska on rouvani.

Manu

Herrainkerhon kolmas jäsen.Teinien tapaan vielä hieman hupelo.Aikoo päästä makaamalla maineeseen (näyttelymuisto,josta ei saisi mainita).

Ossi

Tuorein laumaan liittyjä.Osaomistuscollie.Tällä hetkellä pieni ja suloinen.Ei tiedä miksi aikoo isona joskin formulakuskin ja manikyristin ammatit kiinnostavat.

Akka

Paksu ja pahankurinen.Puhu sujuvasti ainakin oulua,kuusankoskea ja kirosanaa.Ei osaa kulkea hihnassa vaikka vuosia on opastettu.

ELI turha itkee turha parkuu! Met kirjotamma säännöllisen epäsäännöllisesti kuulumia ja mietteitä kanssamatkustajain riemuksi tai murheeksi.

Lueskellaan

Kämppärämmeen Kojjjootit