Hei vaan kaikki uusissa toimipisteisä alottelevat!

Nin kun jo Ylikiiminkin Mummolle aikasemmin tekstasin on täälä uuvesa toimesa sujunu kohtalaise kivasti.Ruoka maistuu samalle kun Kiiminkin Mummolasa,ateriavälit ovat vaan pitemmät.Vt työhönopastajana mullon ollu tuo Paju,jok ei kylläkään oo se terävin kynä täsä pennaalisa.Lisäksi sillä on ihan sairaan ylikehittyny hygieniatapumus.Pesee ja pluttaa meikän korvia ja pippeliä ihan päntiönänsä.Moon ihan kuolasa  kokoaijan ja kohta ruvella.Onneksi Pajun vikateeraus loppuu nytte ku Käpy on palannu lomilta takas töihi.Vaikka ensmäisenä seki kiljahti että ootta ottanu uutta henkilökuntaa ja miks se on nuin likane.Ei taija meikä kuivua ennen ensvuotta.

Mun piti kylläki kertua sillai ylleisluontosesti mun päiväohojelmasta.Ihan vaan,jotta voimma vertailla toisten kansa ja tehä parannuksia,vaikka tää on meleko hyvä.

1.Ensmäisnä mää herrään siinä aamu nelijän kieppeilä ja lukasen parit sanomalehet.Vanahat uutiset silippuan ja uuvemmat annan Pajulle jatkojalostusta varten.

2.Herätettään Pajun kansa Akka,jos se kokkeilee nukkua liika pitkään.Käpy ja Manu on opettanu Pajulle älyttömän hyvän konstin saaha Akka ylös meleko sukkelaan.Me alotamma läpsimällä tassullä tukkaan (minen vielä yllä mutta yritän) ja jos ei herrää,otetaan Akan varvakset esille peiton alta ja pureskellan sen varpaksenkynsiä.Johan nousee!

3.Lähemmä porukalla aamulenkille.Akan talutinkoulutus on nyt sitte meikän jopi.Ossaa olla junttura.

4.Syömmä aamupalasta ja Akka juo kahavit.Sitte Akka lukkee tai kattoo aamuhömppää telkkarista.Me muut otamma lakisääteisen aamulepon.

5.Kun kello tullee tarpeeks,viepi Akka munt takapihale lähitaisteluharjotuksiin Linan kansa.Lina on mun sikso,joll on toimi tuosa meijän alakerrasa.Joskus me saahaan yksäreitä Pyryltä.Sillä taas on toimi Akan pennun Pojan luona.Me harjotellaa Linan kansa ainaski kask kertaa päiväsä.

6.Akka ottaa aamupäivätirsat ja niin tehhää me muutki.Ennen unia saahaan vatsahierontaa ja hypistelyä.

7.Käyvään päivälenkillä ja Akka tarjoilee mulle lounasta.Muut kajehtii ja kuolaa.

8.Vahtin Akkaa kun se tekkee kotihommia.Käyvään takapihala harjottelemasa Linan kansa ja lukasen taas muutaman uutisen.Joskus Pietu luppaa mun pureksia sen aitoluuta.Tapan sukan.

9.Toiset saapi päivällisen mikä on ihan epäreilua.Pakko ottaa päikkärit.

10.Käyvään lenkillä koko porukalla ja jos sää sallii takapihalla Limpun kaa.Joskus mennää Ukon luo kyllään.Voitto ja ManU kortteeraa sielä.

11.Mää saan iltapalasta ja melekeempä hetimiten käymmä yöpuulle.Paitti Akka,jok on yökyöpeli ja kattoo maakisena töllöö ja kuttoo sukkaa.

Että tällai se päivä kulahtaa!

Ossi