Pakastettu HERNE!

Kiva pikku pakkane ainaksi täälä Rukkiisa.Lumissukki on meleko mukavatsi.Mieliki virkistyy ko valostuu ja päästää ulukoileen iliman pesun pelekua.Vaikka tuo lumistus vaikeuttaa olennaisetsi Käpsyllä pystysä pysymistä.Akkala meinaa kärvähtää käämit ku neito leppäilee päntijönnää.

Sitte smooltookki siksee eli ASJAAN!Munt olee ilimotettu näyttelemmää Kajjjaanin koovee koirailunäytelmään Loppijaisenna.Alakertan Mumu ja Akka porisi puhelimesa ja sitte käytii Oulusa ja Mumu tarkatsi min turkikset.Ja tännää se stte makso munun osallistumismaksun.Ninettä Kajjjaanii mennää näytteleen tammikuusa.Lotta tullee ehkä kansa.Liina ei lähe ku se on kuulema kaliju.

Enne itepäisyyspäivää vieraillaa Alakertan Mumula ja se harventaa ja alustavatsi muotoilee meikän kampauksen.Kitutuksen saattaa loppuunsa sitte kisapaikalla Yli-Iin Mumu.Vaikkei siltole vielä kysytty tulleeko se etes koko karkeloihi.Akalta tuppaa välilä unehtuu moiset pikku seikat.Hassi-taami ei tu tälläkertaa tuomaroimaa vaa siellon joku ihan outo.

Olka on luvannu tailata munun karvat ja harjuutella kisaposseerausta ja patsatelua min kansa.Mää vien Akkaa vauhtilenkile,että jaksaa sitte kehäsä eikä munun tarvi hävetä ku se puuskuttaa ja ähisee.Toivottavatsi sei laita päällee sitä pilikkihailaria.Son hirvitys!

Nonnii!Meitsi mennee.Tulukaa teki!Päätän raporttini tähä.

Ossi

peeässä.Simba-veikka herrasväin peellä!Olis mukava,jos nääki tulisit. Ja Jolli-serkku kansa.Pijettäs porukalla lustia ja pantas haisteleen!