Manttaalitien Miesten sääntömääräne syyskokkous tännää

Paikka   Ukon olohuone

Aika       Tännää puolenpäivä jäläkee

Läsnä    Voitto,ManU,Paju,Ukko,Akka ja Ossi

1.Järjästäytymine

Tojetaa,että koolla ollaa ja riittävästi on paikalla vaikkei  ookkaa kututtu. Voitto saapi vanahimpana colliena johtaa haukuntaa,Akka hoitakoo sihteerikön tehtäviä ja olokoo hilijaa.Pöytäkirjaa tarkastaa ManU.Ukko poistuu ettoneele.

2.Puhheejohtaja avvaa kokkoukse haukkumalla kaikki.Sitte kaikki haukkuu puhheenjohtajan.

3.Käsitellää Pajun ja Ossin jäsenhakemukset.

Päätetää ottaa Ossi täysvaltaseksi Manttaalitien Mieheski vaikka assuuki Kanervatielä ja on jo Kanervatien Kojjjoottien jäsen.Pajun jäsenanomus taas hyljätää puhheenjohtajan vastustuksesta huolimata.Hylykäämisperusteena on se,että Paju on tyttö eikä ninollen käy miehestä elikäs uroksesta.Paju syyttää meitiä sukupuolisyrjäytymisestä ja tirpasee turpii puhheejohtajaa,jonka mielestä sois pitämy ottaa jäseneksi ko son puhheenjohtajan rouva,röyhtälee miehekkäätsi ja tirpoo paremmi ko moni uros.Paju siirtyy Ukon seuroiks makkuukammarii.Ossi taasen kiittää saamastaa kunniasta.

4.Ateriavertailun tulokset

Vertaillaa aterioitte koostumusta sekä täälä että Kanervatielä.Sapuska on kummasaki paikasa laatullisesti maukasta.Annoskoko on valitettava nirkone ja ateriavälykset liika pitkät.Maskalootaa ja munia sais olla usiammi.Kaivataan myös enemmä kallaa aterioihi.Liha-annosta vois suurentaa.Lisäksi Manttalitien Miesten mielestä on suurta epätasa-arvua ruokapolitiikasa ko Kanervatieläiset saava sapuskaa kahesti (Ossi kolomesti) päiväsä.Manttalitielä aterioita o vaa kerta.Päätetää haukkua työnantajat ja tehä jonkusorti muistio jajettavaski.

5.Rimmaamine ja näytelmätoiminta

Kaikkien kokkoontujie mielestä rimmaamine,erityisesti kynsien lyhentäminne,on erinomasen turhaa.Näyttelmät ja niihi valamistautumine kojetaa kitutukseks ja rahan ja aijjan haaskuuksi.Akalla olis eriävä mielenilimaus.Haukutaa Akka hilijaseks.

6.Ulukoilu

Ulukoillaa ninko tähäkiasti.

7.Passintarkastukset

Vaimoväki on lähestynny puhheenjohtajaa vaatimalla kisapassin tarkastusten harventamista ainaski näin talavi-ja syksyn aijjaksi selekäsaunan uhalla.Niitten mielestä kylymä kuono passisa aiheuttaa mielipahhaa,vilua ja tauteja.Manttaalitien Miehet jatkavat tarkastuski entisee tahtii ja totteevat vaimoväen sukupuoliskollee tyypillisesti liiottelevan.

8.Kokkouksen päätös.

Puhheenjohto päättää kokoukse haukkumalla kaikki ja kaikki haukkuu puhheenjohtajan.Pistetää porukala tappeluks.Uusin jäsen Ossi päällimmäisenä.

Voitto                               Akka

ManU