Siis HEI ihantotta,

eikö kukkaa vois takua järkiä tuon Akan kaaliin?Son aijannu munt olkkarii. Olis taas työehtosopimusneuvottelujen aika.Jotta munua nyppii!Ja masentaa kansa.

Tämähä sai alakunsa siitä,ko Akka raijas munt Tyrnävälle lempimislomalle sen Lumiturpa Eemelin luokse yheksän viikkua sitte.Eemeli onki oikeen komia ja meilä synkasti ihan kivasti.Olin sielä lommailemasa kaks viikkua ja mitä tekkiin,sei kuulu kellekkää.Eemeliki on nii kentlemanni,ettei sekkää porise sen pitemmälle.Nytte sitte Akka laskee päiviä ja viikkoja maakisena ja valamistautuu ilimeisesti Suomen suurimma pentuee tulloo.EIHÄ se ees tiiä oonko mää pienii päin vai en.Ja minen pirruuksittani kerro.Ootelkoo!

No täsä vasta Akka sai sitte päähäsä,että mää tartten pentulootan ja aituuksen.Loota lainattii Alakertan Eevalta ja aituun Akka värkkäs omin pikkukätösin lehtikompostorin palasista.Onha se komia ja kaunis,vaa on toistasiks nii kovasti turha.Akalla on sitte vielä taipumusta potia mammuttitautia näitten rakennelmiensa rustaamisesa ko se oikee innostuu.Tuohon mahtus usiampiki pentue!Ja isät kansa.Jos munle tullee pieniä,haluan tehä net kaikesa rauhasa Akan sänkyn alle.Paitti,että minen mahu sinne ko oon nii paksu ja tissit on nii täynä,että hölskyy.

Nyt on sitte tämä pennutusaituus lootan kansa ja munut on sulettu sinne. ETTÄ voisko joku pelastaa?

Käpy

Peeässä.Tuon lootan sisustamine on ollu oikiastaa meleko mukavvaa ja Pajulta oon saanu hyvejä neuvoja käytännön kymysyksii.Akka on tietysti ollu taasen vastahankasa.Eikö ookki sillai,että jos mää tartten kirjan,munun se pittää saaha ottaa kirjahyllystä iha oman valinna mukkaa?