Räntänen Morjens!

Son taasen se toine aika vuojesta ko meilä mennee justiisa päin sitä. Tyttöilä olee juossut! Tämon yhtä h******ä.

Käpsy alotti. Son tuollaki vuosi vuojelta aina vaa vaikiampaa. Hänele ko ei käy ruoka eikä juoma ko hajut ja muu ällöttää. Lenkillä pitäs päästä kylille kattelee tarjontaa ja nokkajumi iskee joka kulumasa. Pietu Pirttisalo esittää serenaatia " Anna mulle .." korkialta ja kovvaa naarurein iloksi. Ja paastuaa seuroiks. Toisen kautta Käpy on meleko heleppo tappaus, ko sen mielestä pennut kivoja oliseisi van ko tekotapa inhoittaa. Ei tartte ehkäsyä, ei eritsämitsä.

No sitte tämä perheen plonti! Ottaa vaa rupijaa siirtää yhtenä perjantaki aamuna hänää ko Pietu P. erehtyy takamuksesta ja haistaa vahinkosa. Ja kokkeilee hypätä selekään eikä saakkaa selekääsä ninko muullon. Oltii kovatsi hämillämme  Pietu ja minä. Kottii päästyä alako ennenäkemätö mellakkaovien ettintä ja asennus. Kerkisin hätäsetsi töihi. Iltasella kävästii Manttaalitielä kokkeilemasa josko olis astustus onnistunu. Ei tärpännyt tällä kertaa. Asjaan palataa uuvemmasti Juhannuksena.

Ja Kerttu! Teetättellee ja teetättellee juoksua van ei saa aikusiksi. Olee kovatsi hämillää muitten touhuista ja hirviän närkätynny kulun rajottamisesta ja ku KUKKAA EI LEEKAA. Laittaa vaa. Välilä tässei sitte Akka riepukkaa tiiä, jotta mihi kattos ku kolome narttuhauta tanssii letkajenkkaa akapella säjestyse tahisa.Ossi olee onneski Manttaalitielä oppimasa tavolle ( Loppuelämä pilattu! Son saanu kuonopannan.).

Ens lauvantaina oun luvannu viijä Pietu Peen Akkuuttiin elläinkokkeeksi. Enne ko kukkaa saapi laakija kerrottakkoo, että Pietu on siis elläinkoje ei koje -elläin.  Jaa mikäkö ero? No, Akkuutisa koulutettaa elläinlääkäreitä koirainsilimälääkäreiski ja net tarttee treenijä. Ja tällä hurttuuvella on se HC nin son oivallista harjottelu- ja näyttökojematerijaalija. Nin ja met saamma silimätarkatsuksen nii tiijetää kui se kaihi etenee. Viksumpi sanos, että intressit on yhteneväiset.

Kysäsen sitte samala reissulla, että miten arvokasta son se palleroin poisto. Tai tahtosko joku harjotella sitäki. Sillä nytte ne LÄHTEE! Pietun olee turha itkee, turha parkuu tai kerräilä nimiä mihkää atressii. Tämon olenu jo kaski viikkua sen verta hirvijää, ettei ennää ikuna. Että miksikö ei Ossilta kansa? No siski ku Ossin saa Ukolle hoitoo ku juoksut alakaa. Sei tappele kaikkein kansa ja haasta kaikkija. Saapa nähä mite pitkää meilä vielä lauleskellaa.

OPM (siis Ossi Pirttisalo-Marttila) sanos täsä, että päätän raporttini tähä. Nin määki teen.Näkystellää!

Akka

Perinteine PeeÄssä. Pietun serenaatirepertuaari kattaa laulelmat: Anna mulle tähtitaivas,Tahton raikastella sunuaaaaa,Tulukaa typsyt takasi, Hemasevan särtsikäs pörröhänä, Sinuva sinuva rakatsan ja Sua vain yli kaiken...Ooperamussiikin puolelta Pietu hallittee suvereenisti oopperasta Karmee sen Voi kuinga häilyvää ongaa tuo narttuuuu ( La Donnae mobile) ja Torreatoooor nyt valmis on.

Sama